Nové modely

2 komentáre

  1. macinko píše:

    nazdar nejako sa mi podarilo preklikat k tvojej stranke [asi tym ze som fanusim star wars] a ty tu mas nejake modeli..prosim ta kde sa daju take zohnat? uz dlho zhanam jak plastikove tak aj papierove modely z roznych filmov,zazrel som ti tam aj votrelca.
    inak si sikovny dole klobuk… patri ti uznanie. bol by som rad keby si mi nejako pomohol sa dopracovat sa k modelom vdaka . s pozdravom marek z Lv

  2. kayle píše:

    Ahoj, adries je kopec, tak len tak v skratke toto AT-AT je zo stránky http://www7a.biglobe.ne.jp/~sf-papercraft/, alebo pár pekných modelov je na http://paper-replika.com/index.php/Star-Wars/, Aliens sú zo stránky http://aliens.humlak.cz a je toho kvantum. Treba pozrieť aj http://papirovemodelarstvi.cz/forum/, prípadne http://groups.google.sk/group/Papermodels alebo http://papercraftparadise.blogspot.com/ kde sa dajú nájsť zaujimavé modely.

    A aby som pravdu povedal, podľa mňa je väčšina týchto modelov postavená strašne. Asi najmenej nespokojný som s Millenium Falconom (dá sa nájsť na tej prvej adrese), ale dúfam že sa to časom a tréningom zlepší. :-)

    Ak by boli nejaké ďaľšie otázky treba mi napísať mail, rád odpoviem.